Välkommen till ”Radion som öppen lärresurs”

På denna blogg lägger vi in allt som händer inom projektet ”Radion som öppen lärresurs och ljud som redovisningsform”. Vi hoppas att denna blogg med alla sina fasta sidor skall bli en källa till inspiration för alla lärare. Vi hoppas också att vi i denna bloggs alla kommentarsfält kan få en dialog med redaktörer, reportrar, programledare, chefer mfl på Sveriges Radio, UR och alla andra som är intresserade av hur radio kan utvecklas och användas som en lärresurs i det svenska utbildningssystemet.

Dan Frendin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>